fbpx

 

Etsimme joukkoomme markkinoinnin harjoittelijaa palkalliseen harjoitteluun!

Juotko kahvisi mustana, latte-artilla vai täytätkö lempikuppisi mieluummin vihreällä teellä? Onko kesähelteellä kenties ensimmäisenä mielessäsi suussa sulava jäätelö ja kesäherkuttelujen ikuistaminen täydelliseksi IG-tarinaksi? Oli lempijuomasi ja intohimosi mikä tahansa, etsimme joukkoomme markkinoinnin harjoittelijaksi juuri sinua, joka olet helposti innostuva, positiivinen tyyppi, joka viestii myös niin. Olet luonteva someviestijä ja taitava käyttämään jokapäiväisessä elämässä sosiaalisen median kanavia.

Odotamme sinulta:

– erinomaista suomen ja englanninkielen taitoa. Osaat kirjoittaa oivaltavasti ja puhuttelevasti molemmilla kielillä
– yleisimpien some-viestintäkanavien tuntemusta (Instagram, Facebook, LinkedIn)
– visuaalista silmää ja luovuutta, mutta ymmärrät myös asioiden kaupallisen puolen
– olet kartalla alan trendeistä
– olet työssäsi vastuullinen ja tarkka
– olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta samalla olet hyvä tiimiläinen ja osaat myös kannustaa muita. Ymmärrät työsi merkityksen osana laajempaa kokonaisuutta.
– positiivista asennetta ja tuoretta näkemystä sekä halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi
– katsomme eduksi Illustrator- ja Photoshop-ohjelmien sekä uusien viestinnän kanavien (esim. Tiktok) tuntemuksen sekä kokemuksen hakukoneoptimoidun sisällön tuottamisesta. Lisäksi arvostamme kokemusta videosisältöjen tekemisestä (esim. Instagram reels ja storyt)

Tehtävä on pääsääntöisesti sisällöntuotantoa eri kanaviimme ja sen lisäksi pääset kehittämään monipuolisesti osaamistasi muun muassa digimarkkinoinnin, uuden verkkokaupan konseptin sekä tapahtumien parissa. Tulet työskentelemään osana markkinointi- ja viestintätiimiä. Tarjoamme sinulle kannustavat työkaverit sekä ainutlaatuiset kahvi-, tee-, jäätelö- ja suklaayhteisöt, joiden parissa vietät työaikaasi. Haluamme jakaa kahvihetkiämme sinun kanssasi ja lisätä osaamistasi, mutta haluamme myös oppia sinulta.

Paikka sopii erityisesti sinulle, joka olet jo jonkin aikaa soveltuvaa alaa opiskellut tai opintojen loppuvaiheessa ja sinulla on harjoittelujakso edessä. Työ alkaa tammikuussa 2022 (aloitus myös aikaisemmin sovittavissa). Tehtävää voi suorittaa etänä ja/tai toimistollamme Helsingissä. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Innostuitko? Lähetä hakemus ja CV 29.11. mennessä osoitteeseen iida@helsinkicoffeefestival.com. Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Lisätietoa työtehtävästä saat myös puhelimitse arkisin 9-16 välisenä aikana Iidalta 041 315 71 51.

Helsinki Coffee Festival ja Jäätelö- ja suklaakarnevaali:
Tapahtuman takana toimiva yritys, Showmasters Oy syntyi kolmen ystävän intohimosta laadukkaisiin tapahtumiin ja innosta uudistaa Suomen tapahtumaskeneä. Yritys järjestää Pohjoismaiden suurinta kahvifestivaalia Helsinki Coffee Festivalia sekä vuoden herkullisinta tapahtumaa Jäätelö- ja suklaakarnevaalia Helsingin Kaapelitehtaalla. Yrityksen toimisto sijaitsee myös tapahtumien ytimessä, tunnelmallisella Kaapelitehtaalla.

Kanavamme joihin voit jo tutustua:
www.helsinkicoffeefestival.com
www.facebook.com/helsinkicoffeefestival
https://twitter.com/HelCoffeeFest
https://instagram.com/helsinkicoffeefestival
https://vimeo.com/helsinkicoffeefestival
https://www.youtube.com/channel/UCELZgtZTwlIItZypRAufoRA
https://www.linkedin.com/company/11035347/

https://jaatelojasuklaakarnevaali.fi/
https://www.facebook.com/jaatelojasuklaakarnevaali/
https://twitter.com/jskarnevaali
https://www.instagram.com/jskarnevaali/
https://www.youtube.com/channel/UC-XpZchfqOtXQnjxUMHAYrQ
https://www.linkedin.com/company/19032626/