fbpx

14.02.2020

Helsinki Coffee Festivalin maateemana Indonesia

Pohjois-Euroopan suurin kahvifestivaali Helsinki Coffee Festival järjestetään kuudetta kertaa 17.-19.4.2020. Yhden viikonlopun ajan Helsingin Kaapelitehtaalle syntyy Suomen suurin kahvikauppa ja pop up -kahvila, jossa on laajin valikoima pienten ja isojen paahtimoiden kahveja.

Tapahtumassa pääsee testaamaan erilaisten kahvien ja teen lisäksi kahvilaitteita sekä kaikkea kahviin ja teehen liittyvää. Uutuutena tänä vuonna festivaaleilla on mm. Indonesia-maateema, hyvinvointiteema, erilaisia Silent Tea Roomin kaltaisia elämyksiä sekä tee tulee olemaan laajemmin esillä kahvin luontevana kaverina. Tapahtuman tärkeänä ohjelma-aiheena on vastuullisuus ja kestävä kahvi sekä tee. Mikropaahtimoille ja pienille teeyrityksille tarkoitettu Coffee Village kasvaa viime vuodesta. Lisäksi tapahtuma panostaa kansainvälisyyteen ja tänä vuonna on mukana uusia kansainvälisiä kahviyrityksiä.

Festareilla on myös luvassa espresso- ja drinkkilabeja sekä muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Lisäksi tapahtumassa valitaan vuoden suodatinkahvi ja espresso, musta ja vihreä tee, Suomen paras kahvila sekä paahtimo ja vuoden kahvivaikuttaja. SCA Finland järjestää tapahtumassa kahviammattilaisten viralliset SM-kilpailut.

Festivaalitunnelmaa nostattavat DJ:t, kahvidrinkit, kahvin kanssa syötävät indonesialaiset herkut sekä tapahtuman ainutlaatuinen design.

Etsitpä sitten parempaa kahvia, teetä tai laitteita kotiin, uusia ideoita ja tapoja nauttia kahvia tai teetä, olet tervetullut!

Osta liput ennakkoon täältä.

Tilaa uutiskirje